Marjolein

Ik ben een geschoold maar zeker ook een intuïtief natuurgeneeskundige. Door middel van uiteenlopende therapieën en massages begeleid ik mensen op hun weg naar een groter inzicht in zichzelf en heling.

Ik ben in eerste opgeleid als paramedicus in de reguliere gezondheidszorg. Mijn werk in ziekenhuizen hebben mij geleerd dat ‘je beter gaan voelen’ gebaseerd op pure wetenschap, toch wel eenzijdig is. De bevestiging daarvoor kreeg na 10 jaar extra studie en opleiding, waaronder een 3-jarige opleiding Voetreflexzonetherapie en een 4-jarige post-HBO opleiding aan Holos, Academie voor Holistische Massage Therapie in Utrecht.
Nu als voetreflextherapeut en holistisch massagetherapeut heb ik binnen mijn eigen praktijk de verbinding weten te leggen tussen mijn verworven kennis, mijn levenservaring en mijn intuitie


In mijn praktijk in Zwolle behandel ik door contact, aanraking en vraagstelling uiteenlopende klachten en/of wensen voor verbetering van lichaam en geest.

Respect, gelijkwaardigheid, aandacht voor het echte voelen en vertrouwen zijn voorwaarden om samen naar ‘binnen’ te gaan in lichaam en geest.
We nemen dan waar wat er zich voordoet en vinden daarna de (energie-) stromen die gaan zorgen voor een voelbaar betere balans in de dingen die je doet en/of laat.


 

“Wil je leren voelen hoe het met jou gaat?”
Bel 06-11392811 voor een eerste ontmoeting!