1. Familie opstellingen

2. Choco ceremonie

 

1. (Familie)opstellingen

Kom op magische wijze in een diep contact met jezelf (zonder hocus pocus)

Voor iedereen die vrij wil zijn van alles wat blokkeert, los wil komen van oude (familie)patronen, of snel duidelijkheid wil krijgen over dingen waar je tegenaan loopt, organiseert Els Lode vanuit haar toegewijde mediumschap samen met mij (familie)opstellingen. Met als extra tool de OEM (Onbegrensde Energetische Mogelijkheden) Kortom; opstellingen 2.0. Opstellingen die resoneren op de Nieuwe Tijd, begeleid door Els Lode. Kom los van dat wat jou belemmert in je dagelijkse leven!

 

Snel tot de kern

Typerend voor het doen van een (familie)opstelling is dat het snel doordringt tot de kern van het probleem. Tijdens één opstelling krijg je vaak inzichten waar je anders jaren therapie voor nodig hebt. Veel en lange therapiesessies zijn niet meer nodig.
Deze opstellingen geven naast de inzichten ook de kracht om los te komen van wat je blokkeert, van alle doorgegeven DNA van je voorouders zodat alles snel getransformeerd wordt en je een spurt maakt in je persoonlijke groei.

 

Els Lode;

“In de bijna 25 jaar als therapeut van Natuurlijke Heling en Bewustwording ervaar ik dat er NU een tijd is aangebroken van transparantie in alle zuiverheid. Toegang krijgen tot een magische verbinding met alles wat IS en dat we in deze setting onbegrensd zijn.

 

Voor alles wat leeft op aarde en daarbuiten, zet ik mij met heel mijn hart en liefde in.
Gewoon omdat ik niet anders kan. De opstellingen worden dan ook gecreëerd vanuit een zuivere bron. Je mag rekenen op een vakkundige, gepassioneerde en liefdevolle begeleiding in een veilige bedding. Zodat je vol overgave het proces in kan gaan. Alles ontstaat in het moment. Je krijgt nooit meer dan je aankan”.

 

Per avond zijn er twee opstellingen

 

Aanvang: 19.00 uur koffie en thee staan klaar
Start: 19.15 uur
  Pauze tussen de twee opstellingen door
Kosten: € 75,00 voor de inbrenger
  € 20,00 voor de representant
Opgeven bij: E: info@elslode.nl
   
Voor vragen: Els Lode 0625116156
  Marjolein Beunk 0611392811

 

2. Choco ceremonie

 

 • Choco ceremonie opent je hart en sluit vrede met je verleden
 • Kom op unieke wijze uit je hoofd en sta meer in verbinding met je hart
 • Zet jezelf op nummer 1
 • Zet je controle overboord
 • Laat bagage/patronen uit het verleden los

 “Wij noemen deze dag een Choco-Journey"


Choco

Bij de choco ceremonie wordt cacao in combinatie met Caapi en Psylocybine ingezet. Samen met rond de 20 kruiden die de verbinding van jezelf met jouw hart en ziel stimuleert.

Het nodigt je uit om op een zachte maar heldere wijze naar binnen te gaan. Je gaat ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat er mogelijk nog in de weg staat om je mooiste leven te leven. De reis geeft je inzichten, wijsheid, confrontatie en visioenen. Met behulp van de unieke combinatie van meditatie, healing en het gebruik van de choco plantmedicijn kom jij weer in je kracht te staan.

 

Marjolein en Els begeleiden je puur en vanuit zuivere intenties

 

Terug naar de bron

We zijn allemaal uit de Bron voortgekomen. Als baby hebben we nog een zuivere verbinding met de Bron, maar door alles wat we hier meemaken op aarde - denk aan opvoeding, opleiding, trauma’s e.d.- kan het contact met de Bron vertroebelt of zelfs zoek zijn. We zijn vergeten hoe groots we zijn en welke (levens)krachten we bezitten; met de choco ceremonie ga je de toegang tot de Bron herontdekken.

 

Heilig plantmedicijn

Plantmedicijnen activeren het zelf herstellend vermogen van jouw gehele systeem, zowel lichaam als geest en boosten je immuunsysteem. Ze openen letterlijk je hart, waardoor alles weer kan stromen. Begeleiders Marjolein en Els, die al bijna 25 jaar ervaring hebben in heling en coaching, hebben een diep respect voor de plantmedicijnen. Deze planten zijn heilig en daar dient ook op die manier, vanuit respect mee om te worden gegaan. Het is een enorme eer om met de spirit van deze planten te mogen werken.

 

Ga je mee op reis?

 

Groep

Met maximaal 6 personen in een groep maak je jouw persoonlijke reis, onder een liefdevolle professionele begeleiding. Per persoon € 350,- (incl. cacao plant-medicijn, eten, drinken, logies en ontbijt)

 

Programma

 • Ontvangst 17.00 uur
 • Kennismaken met elkaar
 • Inleidingsritueel en intenties zetten
 • Inname plantmedicijn
 • Na ongeveer 5 uur afronding van de ceremonie, gezamenlijke maaltijd.
 • Dan gaan we de nacht in, je slaapt maar reist tegelijk nog door.
 • Je eigen ochtendritueel
 • Tussen 10.00 en 10.30 gezamenlijk ontbijten en eventueel delen van onze ervaringen
 • Bedding voor integratie in jouw leven
 • Afsluiting: rond 11.30 uur

 

Belangrijk

Plant-medicijnen zijn af te raden voor hartpatiënten, mensen met hoge bloeddruk en in combinatie met antidepressiva of sint-janskruid en enige vorm van andere medicatie.

 

Locatie

Stal de Marshoek

Marshoekersteeg 17A

7722KR Dalfsen

 

Voor vragen kan je bellen of mailen naar:

Marjolein Beunk:

06-11392811

E: marjoleinbeunk@gmail.com


Els Lode:

06-25116156

E: info@elslode.nl

 

“Wil je leren voelen hoe het met jou gaat?”
Bel 06-11392811 voor een eerste ontmoeting!